Yin Yoga

Velkommen til Askholms Yin Yoga

Et lille privat studio med små hold, hvor nærhed og hyggeligt samvær vægtes højt. Min vision er, at du går herfra med en skøn følelse af mere velvære, glæde, øget kropsbevidsthed og ro i sindet.

Studiet har plads til  både undervisning og en lille hyggekrog, hvor det er muligt at slappe af og evt. drikke en kop the, samt en stor tagterrasse, hvor undervisningen foregår så tit vejret tillader det.

Jeg blev certificeret Yin yoga instruktør d. 18. marts 2023 igennem Yoga Unlimited v/Serpil Pedersen, som er godkendt under den internationale Yoga Alliance. Min certificering holdes ved lige igennem kurser.

Jeg tilbyder også personlig og privat undervisning, hvis du ønsker et 100% skræddersyet forløb, har særlige behov eller bare vil forkæle dig selv lidt ekstra. Er du f.eks. arbejdsgiver eller arbejdstager i en virksomhed og ønsker at træne og have hyggeligt samvær med dine kollegaer, kan dette også arrangeres.

Derudover arrangerer jeg events/workshops i løbet af året herhjemme og i udlandet. Se disse på min facebookside.

Glæder mig til at byde dig velkommen.
Kærligst Henriette

Yin Yoga

En time, hvor vi udføre blide, blødgørende og dybe stræk, som holdes ca. 2-5 min. I modsætning til pilates, som er mere styrkepræget, arbejder vi langsomt og i ro. Tid, dybde og stilhed blødgøre bindevævet og giver mere plads til knogler, led og sener, hvilket øger bevægeligheden i kroppen. 

Hver undervisning er tematiseret, således vi fokusere på få områder ad gangen, således fokus kan være på øvre ryg, nakke og skuldre, eller hofter og bækken eller fødder, ankler og knæ. 

Vi bruger yogablokke, yogapølle, bælte og tæppe, hvilket støtter og understøtter stillingerne og derved giver musklerne lov til at slappe af. 

Vi laver åndedrætsøvelser og slutter altid af med en guidet meditation af 10-15 min. varighed.

Du behøver ikke have forudgående kendskab til Yin Yoga, da jeg guider dig ind i stillingerne.

Yin Yoga er en rolig og meditativ yoga klasse, som kan være god at kombinere med mere styrkeprægede motionsformer såsom løb, styrketræning el. lign. God til dig som måske har en hektisk hverdag eller bare ønsker at skabe balance mellem krop og sind.

Tidspunkt: Tirsdag kl. 10.30-12.00 & Torsdag kl. 16.45-18.15

PRISER

Forårsssæson 2024
Uge 2-18
* Ferie lukket uge 9
* Yin Yoga (torsdag) lukket uge 2,6,11,13 & 15 grundet kursus
Sommertræning Maj-Juni

Der betales ved tilmelding via Mobilepay, til nummer: 31952186


Personlig træning og firma hold efter nærmere aftale.

*Deltager du både på Yin Yoga og Pilates, får du 30 % rabat på Pilates delen.

Hvad er Yin YOGA og hvorfor vælge det?

I Yin Yoga, som er en slags modpol til Pilates, som er mere Yang præget (altså styrke), arbejder man med kompression, udspænding og vrid af bindevæv, sener og led og ikke med musklerne.

Kompression sker når vævet trykkes sammen og dette stimulerer heling. Udspænding sker når vævet strækkes, hvilket kræver tid. Vrid sker i rotationer og ved at kombinere de 3 ting, presser vi affaldsstoffer ud af kroppen, og det virker derfor antiinflammatorisk. 

Bindevævet er et slags spindelvæv, som binder alle vores indvendige organer, muskler og led sammen og former vores krop. Det bliver med tiden mere tørt og stift og kan være skyld i smerter og nedsætte vores bevægelighed. Ved at blødgøre det, skaber du mere plads til knogler, led og muskler.

Vi ligger i stillingerne i ca. 2-5 min, hvilket giver tid til at fokusere på åndedrættet. Det påvirker vores nervesystem og er derfor meget afstressende. 

Yin Yoga er for dig, der ønsker større bevægelighed i kroppen, komme ned i gear og blive mere yin, ved at skabe et pusterum for dig selv efter en travl hverdag med mange bolde i luften.