PILATES

Velkommen til Askholms Pilates - velvære & fordybelse

Et lille privat studio med små hold, hvor nærhed og hyggeligt samvær vægtes højt. Min vision er, at du går herfra med en skøn følelse af mere velvære, glæde, øget kropsbevidsthed og ro i sindet.

Studiet har plads til  både undervisning og en lille hyggekrog, hvor det er muligt at slappe af og evt. drikke en kop the, samt en stor tagterrasse, hvor undervisningen foregår så tit vejret tillader det.

Jeg blev uddannet certificeret instruktør i 2018 v/Bente Tromborg.
Har undervist siden 2017 og underviser nu flere hold herhjemme, i FOF, ADMK og Fokus fitness. 

Min certificering holdes ved lige igennem kurser/workshops. Jeg tilbyder også privat undervisning, hvis du ønsker et 100% skræddersyet forløb, har særlige behov eller bare vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Derudover arrangerer jeg events/workshops i løbet af året herhjemme og i udlandet. Se disse på min facebookside.

Glæder mig til at byde dig velkommen.
Kærligst Henriette

GOD MORGEN PILATES

En time, hvor vi veksler mellem øvelser på måtten og øvelser med redskaber.  Vi styrker musklerne i kropskernen, dvs. lænd, mave, bækken & hofter – men også kropsbevidstheden, balancen og holdningen. Vi har timer med blid Pilates, timer med intensitet, flow og styrke og timer med fokus på bindevævet og dejlig massage.

Den dejligste måde at starte dagen på i det bedste selskab.

Vi arbejder bevidst med åndedrættet, som understøtter øvelserne, men også hjælper dig til at finde ro og quider din bevidsthed fra hovedet og ned i kroppen. Vi afrunder timen med 10-12 min. afspænding, meditation eller lange stræk. Vi bruger små og store bolde, elastikker, pilatesring, foamroller og vægte.

 

Tidspunkt: Tirsdag kl. 08.45-09.55

PILATES - STYRKE OG BALANCE

En time, hvor vi veksler mellem matwork og øvelser med redskaber og styrker musklerne i kropskernen dvs. lænd, mave, bækken & hofter – men også styrker kropsbevidstheden, balancen og holdningen. Vi har timer med høj intensitet, flow og styrke og timer med fokus på bindevævet og dejlig massage.

Vi arbejder bevidst med åndedrættet, som understøtter øvelserne, men også hjælper dig til at finde ro og quider din bevidsthed fra hovedet og ned i kroppen. Vi afrunder timen med 10-12 min. afspænding/meditation eller lange stræk.

Vi bruger små og store bolde, elastikker, pilatesring, foamroller og vægte.

Tidspunkt: Tirsdag kl. 17.00-18.10

Sommertræning maj-juni

Her veksler vi mellem blid og rolig træning, hvor vi vender opmærksomheden indad og mere styrkepræget træning, hvor vi bruger vægte, elastikker og meget andet.

Vi træner balance og udholdenhed og har i alle timene fokus på kropskernen
– dvs mave, lænd, bækken og hofter. 

Vi afrunder timen med 10-12 min. afspænding/meditation eller lange stræk. Er vejret til det, foregår undervisningen ude på tagterrassen eller i haven, så tag gerne en ekstra varm trøje med. Alle kan deltage, også uden forudgående kendskab til Pilates.

Tidspunkt: Tirsdag kl. 08.45-09.55 & kl. 17.00-18.10

PILATES FOR BEGYNDERE

På dette hold gennemgår vi de 5 grundprincipper grundigt, således du får mest muligt ud af timerne fremadrettet.

Pilates er effektiv styrketræning med fokus på kropskernen (core) dvs. lænd, mave, bækken & hofter baseret på Joseph Pilates` oprindelige træningsmetoder. Det er træning med kroppen som redskab, hvor hver øvelse udføres i et roligt tempo. Øger din smidighed, balance og udholdenhed.

Vi arbejder bevidst med åndedrættet, hvilket understøtter øvelserne, øger din kropsbevidsthed og er med til at give ro og mindske stress.

Vi afrunder timen med 10-12 min. afspænding, meditation eller lange stræk.

Hold oprettes ved behov – minimum 5 deltagere.

EVENTS/Retreats - kreta

Udover de faste hold, udbyder jeg forskellige events flere gang om året herhjemme med forskellige temaer. Derudover arrangerer jeg Pilates/yoga rejser til Kreta.
Næste Retreat er planlagt til d. 2.-9. september 2023. UDSOLGT 

Er din interesse vakt, kan du læse mere, hvis du klikker på linket herunder:

https://www.facebook.com/events/482892430406785/?ref=newsfeed

Alle kan deltage på de forskellige Events/Retreats selvom du ikke
har forudgående kendskab hertil.

Følg med på min facebookside, hvor de bliver opslået som begivenheder.

Kontakt mig gerne hvis der ønskes et skræddersyet arrangement. Det kan være pige- eller herreaften, polterabend, firma-arrangement og lign.

*Billedet er fra Kreta i Maj 2022

PRISER

Forårsssæson 2024
Uge 2-18
* Ferie lukket uge 9
* Yin Yoga (torsdag) lukket uge 2,6,11,13 & 15 grundet kursus
Sommertræning Maj-Juni

Der betales ved tilmelding via Mobilepay, til nummer: 31952186


Personlig træning og firma hold efter nærmere aftale.

*Deltager du både på Yin Yoga og Pilates, får du 30 % rabat på Pilates delen.

Hvad er pilates og hvorfor vælge det?

Pilates er blid styrke træning, som især har fokus på kropsholdning, stabilitet, koordinering og balance. Vi bruger bevidst åndedrættet igennem alle øvelser,
hvilket giver ro og en fantastisk kropsbevidsthed.

Pilates styrker din kropskerne, dvs. ryg, mave, lænd og hofter og er derfor god mod bla rygproblemer, er desuden et fantastisk supplement til andre motionsformer.

Vi træner med kroppen som redskab, men også bolde, elastikker og foamroller mm. Der tages altid individuelle hensyn til evt. udfordringer, hvorfor alle kan være med.

Alle sessioner slutter af med 10-12 min afspænding/meditation, så du går herfra
med en indre ro og fornyet energi.

Pilates styrker således både din krop og dit sind. Fungere både forebyggende og som let styrketræning, men også som genoptræning. 

Du skal vælge Pilates, hvis du ønsker at forebygge eller har rygproblemer. Ønsker let styrke træning. Er godt for kontorkroppe, eller folk der laver mange ens bevægelser/løft eks dagplejer el. lign.