GÅRDBUTIKKEN

OM GÅRDBUTIKKEN

”I 2019 blev mit arbejdsliv en skøn sammensurium af Pilates undervisning og hobby kreationer af blomster, betonpynt og salg af div. delikatesser, vin og gavekurve mm.  

Pilates udgør den største del, men resten er fordelt mellem vej boden – hvor du altid finder et bredt udvalg til dig selv eller som gave og min lille gårdbutik, som jeg holder åbent op til særlige begivenheder, såsom påske, jul, mors- og fars dag og selvfølgelig altid efter aftale.  

Jeg laver mange gavekurve på bestilling, til både private og firmaer. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.  

Hjemmesiden skal ses som inspiration, og er du blevet nysgerrig eller ønsker at bestille noget af det du finder her, så tøv ikke med at kontakte mig, svinge forbi vej boden og/eller besøge min lille gårdbutik når den holder åbent. Du vil kunne se nyheder, billeder med priser, samt åbningstider på min facebookside”.  

Håber du vil tage godt imod, støtte og handle lokalt.

Kærligst Henriette 

Dekorationer & Gavekurve

Påske

Trænger du også til forår i huset eller haven her til påske, eller forkæle nogen med en dekoration eller gave.

Dekorationer & Gavekurve

Jul

Dekorationer til dig eller værtsgave til julefrokosten. Jeg laver også store flotte gavekurve til alle DINE medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Dekorationer & Gavekurve

Blandet galleri

uniqadeko
Dekoration
insekthoteller
Insekt Hotel
forårspynt
Forårs Pynt
spøgelse
Beton Spøgelser
hyacintstager
Beton Pynt
bryllupsdekoration1
Særlig Anledning
bordlys
Blomsterkrans
bordpynt1
Bord Pynt

Følg mig på facebook

>> Læs om komne events & se alle mine kreationer <<